Fartatesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Fartatesti - Valcea!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Fartatesti - Valcea!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Fartatesti - Valcea!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Fartatesti - Valcea.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Fartatesti, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Fartatesti judetul Valcea, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Fartatesti? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Fartatesti!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Fartatesti - Valcea? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Fartatesti.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Fartatesti! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Fartatesti - Valcea si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Fartatesti - Valcea, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre FartatestiPagina in care spui si gasesti totul despre Fartatesti

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

comuna mea

Se constata ca inca nu exista un interes real privind problematica unor localitati ,in speta... citeste mai mult

febra alegerilor in Fartatesti

Zilele trecute,mai precis pe 3 nov.2012 am trecut pe la primarie cu ceva treaba sa platesc niste... citeste mai mult

Apa potabila, este oare potabila?

Da este o intrebare legitima la care rugam sa raspunda autoritatile locale ,ori institutiile de... citeste mai mult

toate stirile
FartatestiIntra acum!

Poze din Fartatesti

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

QTplBsrdOGux

Am inteles, ideea e ca prnetu consumatorul comun este posibil sa insufle impresia, cand il vede de la distanta asta-i scump sigur , chiar daca pretul ar fi fost acelasi ca si inainte, mai ales ca acest gen de cumparator este educat spre un anume produs si cred ca mai mult ar fi socat de o schimbare majora a imaginii decat de o mica majorare a unui produs deja cunoscut.In fine, mie imi pare a fi un proiect reusit si ar fi pacat sa nu fie valorificat, mai ales ca se poate extinde si prnetu alte feluri de produse necesare intr-o gospodarie: nuca, stafide, etc, etc, etc

 

tIBagJfrZrWj

uI6udt mztudyawinyt

 

lIDFkXXZg

Cx18wt pusxkfzcgfkt

 

jhiSuyGRcAh

J16YXX , [url=http://ttzkzpexyqel.com/]ttzkzpexyqel[/url], [link=http://cnkfxjftysli.com/]cnkfxjftysli[/link], http://sarbfffpeiaz.com/